Monday, September 16, 2013

Dalai Lama Early Life

Dalai genus Lama Tenzin Gytatso ble født inn i en bondefamilie fra en liten landsby som ligger i de østre grenser av hideout tidligere provinsen Amdo. Gyatso er mest kjent som retreat 14 Dalai Lama, som også er den nåværende. ”Dalai Lama er tittelen på den tibetanske buddhismens religiøse og nasjonale leder. Den nåværende Dalai Lama er ifølge tibetanske buddhismen nummer 14 i rekken av gjenfødsel av Avalokites volt-amperea, og har levd i eksil i India siden 1959 som en følge av at Kina noe tidligere okkuperte Tibet.” Han var den femte av 16 barn, men undress en av ni som klarte å overleve barndommen, noe som i seg selv var en liten prestasjon på den tiden. Foreldrene hans levde av å dyrke poteter og hvete, sammen med rundt 20 andre familier. Da Tenzin Gyatso var rundt to år gammel, ble det satt i gang leting etter den nye reinkarnasjonen av Dalai Lama. Blant andr e tegn ble det sagt at hodet til det balsamerte liket av den trettende Dalai Lama (som opprinnelig vendte mot sør) hadde flyttet seg på mystisk vis slik at det vendte mot nordøst.
bestessaycheap.com is a professional essay writing service at which you can buy essays on any topics and disciplines! All custom essays are written by professional writers!
Kort tid etter hadde en powerful en visjon som indikerte Amdo og et ett - etasjes hus som var flislagt på en særegen måte, og som hadde et særegent vannavløp. Etter å ha lett lenge fant de ut at Familien til Gytatsos hus lignet huset i regentens visjon. Dermed viste de Tenzin forskjellige leker og ting, noen av dem hadde tilhørt den trettende Dalai Lama, mens andre ikke hadde tilhørt play. Ten zin skal ha identifiserte alle de tingene so! m hadde tilhørt den trettende Dalai Lama, og sa Det er hired hand! Det er mitt!. Selv om det kanskje høres underlig ut, så var det sånn de identifiserte ham som den nye Dalai Lama. Tibetanske buddhister refererer vanligvis til ham som Yeshe Norbu («Edelstenen som oppfyller ønsker») eller...If you want to get a fully essay, fix it on our website: BestEssayCheap.com

If you want to get a full essay, visit our page: cheap essay

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.